Свято «Справжній козак»

3 давніх-давен в Україні існує така традиція: після трудового дня проводити свій вільний час, зібравшись разом, в єдине коло з піснями, танцями, іграми, розвагами, змаганнями. Саме в такій формі в Голованівському БДЮТ 13. 10 2017 відбулося свято «Справжній козак», організоване районним євроклубом «Нове покоління».

Проект «Справжній козак» почався з акції на військово – польових зборах, в якій прийняли участь активісти євроклубу Крижанівський Богдан та Бончужний Богдан, Софія Штука та Шейко Всевлолод. В рамках проекту «Квіти краще куль» - учасники військово – польових навчань висадили квіти перед входом на полігон, як символ прагнення до миру. Нехай краще на військовому полігоні цвістимуть квіти, ніж свистітимуть кулі.

Першим етапом проекту став літературний флеш-моб «10 речень про справжнього козака». У другому турі учасники підготували мультимедійні презентації про своїх героїв. Третій тур був офрормлений як свято «Справжній козак» - розважально – ігрове шоу, на якому звучали пісні, танці та декламувались вірші.

Конкурсанти – козаки та їх побратими проводили парне змагання : показували свої знання з історії козацтва в ерудит – лото, демонстрували фізичну витривалість та силу в козацьких забавах, та естафетах.

Галерея "Свято «Справжній козак»"

Переможці та учасники заходу були нагороджені грамотами та пам’ятними призами .

Кiлькiсть переглядiв: 418

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.